rss Uutisia ja tiedotteita

12.10.2017 Käännösalan asiantuntijat KAJ:n syyskokous 22.11.

Tule päättämään yhdistyksemme tulevaisuuden kannalta tärkeistä asioista ja tapaamaan kollegoita. Syyskokouksessa päätetään yhdistymisestä Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n kanssa. Jos syyskokous puoltaa esitystä, yhdistymisvalmistelut aloitetaan vuoden 2018 aikana ja yhteinen toiminta alkaa vuoden 2019 alusta.

Lue lisää

 

1.10.2017 Viittomakielen tulkit päättivät yhdistymisen puolesta

Suomen Viittomakielen Tulkit ry on hyväksynyt syyskokouksessaan esityksen yhdistymisestä Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:n kanssa. Päätös syntyi yksimielisesti.

Lue lisää

 

29.9.2017 Opiskelija - tee meille uusi haalarimerkki!

KAJ ry julistaa kisan uudesta opiskelijoiden haalarimerkistä alkaneeksi! Oletko se kenties juuri sinä, jonka taiteellinen hengentuotos koristaa ensi vuonna jokaisen kieltenlukijan haalareita?

Lue lisää

 

6.9.2017 Akavan Erityisalat: Asiantuntijoiden ja keskijohdon säilyttävä yksiselitteisesti työaikalain piirissä

Omalla päätöksellä 17 tunnin työpäiviä? Työaikalakiesitys jättäisi asiantuntijan vaille työaikasuojaa, kritisoi Akavan Erityisalat lausunnossaan. Myös monityösuhteisten ja toimeksiantajistaan riippuvaisten itsensätyöllistäjien kasvavan joukon työsuojelukysymykset on liiton mielestä tarkasteltava jatkovalmistelussa.

Lue lisää


KAJ:n toimisto kesätauolle juhannuksena, Akavan Erityisalojen jäsenpalvelut palvelevat koko kesän ajan

Käännösalan asiantuntijat KAJ:n toimisto on suljettu 23.6.-31.7. Jäsensihteerien maksuton puhelinnumero 0800 135 370 palvelee 19.6.-28.7. välisenä aikana poikkeuksellisesti klo 10-14.

Lue lisää


6.6.2017 Akavan Erityisalojen verkkoasiointi avattu osittain

Akavan Erityisalojen uusi verkkoasiointi on avattu. Kaikki toiminnot eivät vielä ole käytössä, mutta ne täydentyvät tulevien viikkojen aikana.

Lue lisää


Itsensätyöllistäjien asema puhuttaa av-käännösalan toimijoita

Av-käännösalan edustajat jatkoivat toukokuussa ns. pyöreän pöydän keskusteluja Akavan Erityisalojen toimistolla. Keskustelun keskiössä oli alan yleinen tilanne. Samalla pohjustettiin jo tulevan syksyn tes-neuvotteluja. Ensimmäisen av-kääntäjien työehtosopimuksen solmimisesta on kaksi vuotta ja sopimus on katkolla kuluvan vuoden lopussa.

Lue lisää


Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry aloittavat yhdistymisneuvottelut

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry ovat päättäneet aloittaa yhdistymisneuvottelut. Keskustelua yhdistymisen mahdollisuudesta on käyty kuluvan kevään aikana, ja varsinaiset yhdistymisneuvottelut aloitetaan kesäkuussa. Uusi järjestö olisi yhdistymisen jälkeen noin 2 800 monikielisen viestinnän asiantuntijan ammattijärjestö.

Lue lisää


Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä