rss Uutisia ja tiedotteita

15.3.2016

Venla Sandgren järjestötoiminnan koordinaattoriksi

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:n järjestötoiminnan koordinaattoriksi on nimitetty fil.yo Venla Sandgren. Järjestötoiminnan koordinaattorina hän vastaa järjestön opiskelijoiden edunvalvonnasta ja ainejärjestöjen ja korkeakoulujen kanssa tehtävästä yhteistyöstä sekä huolehtii jäsentilaisuuksista ja monista operatiivisista tehtävistä toimistolla. Venla Sandgren työskentelee toiminnanjohtajan työparina.

Venla Sandgren on opiskellut ruotsin kieltä ja viestintää Uppsalan yliopistossa sekä ruotsin kääntämistä ja elokuva- ja televisiotutkimusta Helsingin yliopistossa. Tänä keväänä hän valmistuu Metropolia Ammattikorkeakoulusta Esittävän taiteen koulutusohjelmasta teatteri-ilmaisun ohjaajaksi. Hän työskentelee myös freelancerina tanssitaitelijana, tuottajana, tapahtumajärjestäjänä ja stepin ja kehomusiikin opettajana.

- Odotan uusien, mielenkiintoisten ihmisten tapaamista sekä heidän kanssaan ideoiden kipinöittämistä ja niiden sytyttämistä loimuiksi, sanoo Venla.

Hän haluaa omalta osaltaan olla mukana kehittämässä koulutusta, parantamassa opiskelijoiden olosuhteita ja tarjoamassa heille värikästä, inspiroivaa tulevaisuutta. - Opiskelijan oma ääni pitäisi aina tulla kuulluksi heitä koskevassa päätöksenteossa, Venla sanoo.

Suomen kieli, vieraat kielet sekä erilaiset nonverbaaliset vuorovaikutuksen keinot ovat lähellä Venlan sydäntä.

- Kieli on avain kulttuuriin ja ihmisyyteen. Myös eläimillä on omat kielensä. Samoin musiikki, tanssi ja muut taiteet ovat tarinankertomisen ja ilmaisun välineitä, kuten puhuttu ja kirjoitettu kielikin. Rakastan erilaisia kieliä sekä sanoilla ja merkityksillä leikittelyä. Mitä useampi kommunikaation työkalu minulla on takataskussani, sitä useammat ovat keinoni kommunikoida erilaisten ihmisten kanssa, jakaa tarinoita, ymmärtää ja tulla ymmärretyksi.

Venla Sandgren aloitti KAJ:n toimistolla 29.2.2016.

Venla Sandgren_kuva_Noora Sandgren_web
Kuva: Noora Sandgren
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä