Työttömyysturva

Palkansaajajäsenemme voi kuulua Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Kun olet ollut työttömyyskassan jäsenenä ja työsuhteisessa työssä vähintään puoli vuotta, työttömyyskassa voi maksaa työttömyytesi aikana ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy jäsenmaksuumme. Lue lisää ansiosidonnaisen päivärahan edellytyksenä olevista jäsenyys- ja työssäoloehdosta.

Muistathan, että Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon maksamista etuuksista (mm. ansiosidonnaisesta päivärahasta, vuorottelukorvauksesta ja koulutustuesta) maksetaan myös ammattijärjestösi jäsenmaksu.

Jos olet yrittäjä- ja ammatinharjoittajajäsenemme, sinun täytyy itse liittyä Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassaan (AYT) tai Suomen yrittäjien työttömyyskassaan (SYT) vakuuttaaksesi itsesi työttömyyden varalta.


Lue lisää!

3.11.2017 Katso Googlesta: mitä on hakukoneoptimointi?

Internetin hakukoneet ovat jokaisen kääntäjän paras ystävä. Ne ovat tuttuja ja päivittäin käytössä olevia työkaluja, mutta hakukoneoptimoidun sisällön luominen kuuluu vielä harvoin kääntäjien toimenkuvaan. Hakukoneoptimoinnin ymmärtäminen on kuitenkin erityisen tärkeää jokaiselle, joka toimii markkinointiviestinnän tekstien parissa.

Lue lisää

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä