rss Uutisia ja tiedotteita

15.6.2018 13.11

Delingua etsii osaajia tiimiinsä

Kielipalveluyritys Delingua hakee joukkoonsa Translation Services Manageria ja Sales Manageria. Lue hakuilmoitukset tästä jutusta. Molempien paikkojen haku päättyy 29.6., joten toimi nopeasti!

delingua_logo_muokattu

Translation Services Manager


Oletko tehokas ja asiakaspalveluhenkinen käännösalan ammattilainen, joka kaipaa uusia haasteita? Käynnistä ensi syksy uudessa työpaikassa tulemalla meille vakinaiseen työsuhteeseen käännöspalvelupäälliköksi!

Työtehtäväsi on hoitaa käännösprojekteja itsenäisesti ja asiakaslähtöisesti tarjouspyyntöjen vastaanottamisesta palvelujen toimittamiseen. Lisäksi tehtävään kuuluu olennaisesti asiakastapaamisia ja kielipalveluratkaisujen pohdintaa.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä aiempaa työkokemusta haastavienkin käännösprojektien projektinhallinnasta. Edellytämme käännösprosessien ja kieliteknologian osaamista, vahvoja asiakaspalvelutaitoja sekä halua oppia jatkuvasti uutta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää myös stressinsietokykyä sekä taitoa priorisoida ja pitää monia lankoja käsissä yhtä aikaa. Hyvä suomen ja englannin taito sekä bisnesäly ovat myös ehdottomia edellytyksiä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja huippukollegoja yhdessä Suomen suurimmista kielipalveluyrityksistä!

Lisätietoja ja hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen katja.virtanen@delingua.fi. Viimeinen hakupäivä on 29.6.2018, mutta haastattelut saatetaan aloittaa jo ennen määräajan umpeutumista.


****

Sales Manager


Etsimme innokasta ja kunnianhimoista tuloksentekijää kielipalvelujen myyntiin vakinaiseen työsuhteeseen.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta palvelu- ja ratkaisumyynnistä tai myynnin tuesta ja intoa uusien asiakkaiden kontaktointiin. Toivomme sinulla olevan myös näkemystä eri kanavien mahdollisuuksista tukea myyntiä, hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä kyky pitkäjänteiseen työhön tavoitteiden saavuttamiseksi. Delinguan myynnissä tärkeää on asiakaslähtöinen asenne ja kyky tunnistaa asiakkaan tarpeet sekä sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Odotamme sinulta kykyä innostaa sekä asiakkaat että oma organisaatio. Ihanteellisesti sinulla on jo tuloksellista kokemusta käännös- ja lokalisointipalvelujen tai kieliteknologian ratkaisujen myynnistä. Kokemus HubSpot-järjestelmän käytöstä ja kehityksestä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tekemisen ja menestyksen meininkiä uhkuvan työyhteisön Helsingin Ruoholahdessa sekä kilpailukykyisen, osin tuloksiin sidotun palkkauksen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa myynnin ja markkinoinnin esimies Katri Conniffe, katri.conniffe@delingua.fi, p. 040 847 9647

Hakemukset pyydämme lähettämään palkkatoiveineen 29.6.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen katja.virtanen@delingua.fi.

Lisätietoa Delinguasta löydät osoitteesta www.delingua.fi.

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä