rss Uutisia ja tiedotteita

15.1.2018

KAJ hakee asiantuntijaa edunvalvontaan

Me KAJ:ssa haluamme auttaa ja palvella jäseniämme hyvin. Haluamme olla dynaaminen ja jäsentemme näköinen yhteisö. Siksi myös kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Etsimme nyt toiminnanjohtajan työpariksi asiantuntijaa.

Tehtävän kuvaus
Asiantuntija saa vastuulleen osan edunvalvontaamme. Asiantuntijan hallussa on kuntasektorilla ja korkeakouluissa työskentelevien jäsentemme asiat. Hän myös tuntee hyvin edustamamme alan koulutuspolitiikan. Osana edunvalvontaa teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijajärjestöjen ja edustamamme alan opiskelijoiden kanssa. Tehtävässäsi vastaat tästä yhteistyöstä ja opiskelijajäsenrekrytoinnista. Lisäksi järjestät korkeakouluilla työelämäpäiviä ympäri Suomen.

Työ on liikkuvaa: tehtävään kuuluu pitää yhteyttä työpaikoille, järjestää tapahtumia ja jäsentapaamisia eri kaupungeissa.

Työhön sisältyy toimistorutiineja, mutta myös luovaa ja monipuolista viestintää niin printissä kuin somessa. Toiminnanjohtajan lisäksi hallituksen puheenjohtaja on läheinen työparisi.

Näin menestyt tehtävässäsi
Asiantuntijan rooli toimistollamme on merkittävä, sillä toimiston jengi on toiminnanjohtaja ja sinä. Menestyt tehtävässä, kun tunnet käännös-, tulkkaus ja kielialan hyvin. Toivomme, että sinulla on monikielisen viestinnän alalta työkokemusta sekä ylempi korkeakoulututkinto monikielisestä viestinnästä tai jostakin kielestä. Edustamamme alan tuntemus auttaa sinua alan koulutuksen kehittämisessä, ja alan opintojen (ja ehkäpä opiskelijajärjestöuran) ansiosta tunnet opiskelijoidemme maailman. Syvällinen alan tuntemus auttaa myös järjestömme toiminnan kehittämisessä.

Edunvalvonta on työssäsi keskeisessä asemassa, joten toivomme kokemusta siitä. Samalla odotamme ideoitasi siitä, miten voimme kehittää ja vahvistaa edunvalvontaamme.

Tärkeää on myös kyky viestiä sujuvasti, raikkaasti ja modernisti useassa kanavassa suomeksi ja ruotsiksi. Vaikka tutkimusten laatiminen ei ole keskeinen osa tehtäviäsi, odotamme sinulta perustaitoja tutkimusten, kyselyjen ja selvitysten laadinnasta.

Työssäsi eteen voi tulla mitä vain, joten asenteellasi on merkitystä. Toivomme, että vaikka et heti osaisi jotakin, asenteesi ansiosta osaat sen kohta ja pystyt ottamaan haltuun kokonaisuuksia. Toiminnanjohtajalla ja asiantuntijalla on laajat omat toimenkuvansa, joten työssä menestyy vain hoksaamalla nopeasti itse, mitä pitää tehdä. Perehdytämme sinut kuitenkin ensin tehtävääsi.

Olet järjestön lähettiläs ja paljon esillä eri tilaisuuksissa, joten tarvitset erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot ja kyvyn ja halun esiintyä. Tärkeää on myös, että kohtaat ihmiset aidosti ja arvostavasti. Palvelemme toimistolla ainakin suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. 

Tavoitteesi
Työ on vakituinen ja se alkaa aikaisintaan 4.4.2018. Tavoitteena on, että ennen kesän loppua, syyskauden alkuun mennessä olet
•    tutustunut yhteisömme ihmisiin, käytäntöihin ja yhteistyökumppaneihin ja sulautunut arvokkaaksi osaksi KAJ:n porukkaa
•    tutustunut vastuullasi olevien sektoreiden viimeaikaiseen edunvalvontatilanteeseen ja perehtynyt syvällisesti edustamamme alan nykykoulutukseen sekä koulutuksen ja tutkimuksen painopisteisiin eri oppilaitoksissa
•    luonnostellut askelmerkit syksyn opiskelijayhteistyölle
•    työstänyt yhdessä toiminnanjohtajan kanssa syksyn tapahtumakalenterin

Vuoden loppuun mennessä viestit vaikuttavasti ja periaatteidemme mukaisesti sinulle tutussa toimintaympäristössä ja ylläpidät aktiivista opiskelijayhteistyötä. Olet vahvistamassa ammatillista edunvalvontaamme ja uudistamassa toimintaamme yhdessä toiminnanjohtajan ja hallituksen kanssa. Autat osaltasi vahvistamaan jäsenkokemusta ja olet rakentamassa aktiivisten jäsenten yhteisöä.

Meistä
Käännösalan asiantuntijat KAJ on monikielisen viestinnän ja kieliasiantuntijoiden akavalainen järjestö. Yhteisöömme kuuluu noin 2200 jäsentä. Vuoden 2019 alusta yhteisömme kasvaa, kun KAJ ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry yhdistyvät.

Tehtävänämme on parantaa jäsentemme työelämää ja tukea jäsentämme työuran eri vaiheissa. Haluamme olla jäsenillemme vahva, kiinnostava ja aktiivinen yhteisö. Toiminnassamme näkyy yhteisöllisyys ja halu tehdä yhteistyötä, jotta saamme enemmän aikaan. Etsimme jatkuvasti parempia tapoja toteuttaa tehtäväämme.

Toimistolla teemme työtä itsenäisesti, mutta yhdessä. Hallituksemme kannustaa meitä oppimaan uutta. Toimistomme on pieni, mutta iloisen, rennon ja innostavan työyhteisömme muodostaa useampi kaltaisemme pieni ammattijärjestö.

Hae meille!
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi toiminnanjohtajalle Hanna Gorschelnikille 23.1. mennessä osoitteeseen hanna.gorschelnik@kaj.fi.

Työsuhde on vakituinen. Tehtävä alkaa sovittaessa, kuitenkin aikaisintaan 4.4. Työ sisältää paljon iltakokouksia ja -tilaisuuksia sekä matkustamista kotimaassa, mutta viikonloput keräämme pääsääntöisesti voimia.

Hakemuksestasi haluaisimme lukea näkemyksiäsi tuloksellisesta vaikuttamisesta toimintaympäristössämme sekä vaikuttavasta viestinnästä. Kerro meille, mikä näissä asioissa saa sinut syttymään. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi ja tiedon, milloin voisit aloittaa työn.

Järjestämme haastattelut la 3.2. KAJ:n hallitus tekee valinnan kokouksessaan 12.2.

Jos haluat tietää lisää tehtävästä tai järjestöstämme, soitathan. Tiedusteluihin vastaa toiminnanjohtajamme Hanna numerossa 040 570 2535. Koska Hanna hoitaa vielä taaperoa kotona hoitovapaalla, soitathan ainoastaan päiväuniaikaan ke 17.1. kello 13–14 tai ma 22.1. klo 10.30–11.30, jotta saamme jutella rauhassa. Voit myös laittaa viestiä sähköpostitse milloin vain.

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä