rss Uutisia ja tiedotteita

7.12.2018

Kieliasiantuntijat ry:n valmistelut ovat loppusuoralla

Käännösalan asiantuntijat KAJ yhdistyy pian Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n kanssa. 1.1.2019 olemme Kieliasiantuntijat ry. Ensi vuonna meitä on yhteensä noin 2 700 kieliasiantuntijaa saman katon alla.

kieliasiantuntijat_logo_vihrea_rgb
Kieliasiantuntijat ry:n logon on suunnitellut Kilda Creative.

Suomen Viittomakielen Tulkeista siirtyy Kieliasiantuntijoihin noin 550 jäsentä ja KAJ:sta vajaat 2 200 jäsentä. Kieliasiantuntijoiden palveluksessa jatkavat toiminnanjohtajana Hanna Gorschelnik ja asiantuntijana Taina Ukkola. SVT:llä ei ole ollut palkattua henkilökuntaa.

Jäsenmaksu säilyy samana kuin vuonna 2018

-    Palkansaajan jäsenmaksu on 1,1 % ennakonpidätyksenalaisesta tulosta. Jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun.
-    Ammatinharjoittajan vuosimaksu on 200 €. Jäsenyyteen ei kuulu työttömyyskassaa.
-    Opiskelijana olet vapautettu jäsenmaksusta, kun et käy töissä. Jos käyt töissä, jäsenmaksu on 1,1 % palkasta.
-    Vähimmäisjäsenmaksu on 10€ kuukaudessa (tarkista Akavan Erityisalojen verkkosivuilta, milloin olet oikeutettu alennettuun jäsenmaksuun).
-    Eläkeläisen jäsenmaksu on 70 € vuodessa.

Jäsenpalvelut ja -edut pysyvät

Kieliasiantuntijat ry jatkaa Akavan Erityisalojen jäsenliittona, joten kaikki Akavan Erityisalojen tarjoamat jäsenpalvelut ja -edut säilyvät samana. Akavan Erityisalat ja Kieliasiantuntijat tarjoavat monenlaista tukea työelämään oman osaamisen sparraamisesta vakuutusetuihin. Poimimme ajankohtaiset palvelut kuukausittaisiin uutiskirjeisiimme, mutta tutustuthan niihin myös verkkosivuillamme.
Nykyinen jäsenkorttisi on edelleen voimassa, etkä tarvitse uutta korttia.

Uusi ilme, uudet verkkosivut

Kieliasiantuntijat ry saa upouuden ilmeen, jonka esittelemme vuoden alussa. Väripalettimme uudistuu ja se on nimetty syksyksi: pehmeinä väreinä on marjasosetta, vaaleanpunaista, vaaleaa minttua ja tehosteväreinä sähäkkää vihreää ja syvää punaista.  Yllä näet jo uuden logomme.

Avaamme Kieliasiantuntijat ry:n verkkosivut heti tammikuun alussa. KAJ:n verkkosivut sulkeutuvat ensi vuoden alkupuolella. KAJ:n somekanavat hiljenevät joulun toivotusten myötä. Siirrythän Kieliasiantuntijoiden seuraajaksi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä