rss Uutisia ja tiedotteita

8.2.2017

Nordea hakee ruotsin kääntäjää kesälomansijaiseksi

Nordean käännöspalveluissa on tarjolla kesälomasijaisuus ruotsin kääntäjänä (ensisijaisesti suomi-ruotsi, eduksi katsotaan, jos pystyt kääntämään myös suomeen päin).

Käännöspalvelut kuuluu konsernin pohjoismaiseen viestintäorganisaatioon. Suomessa toimii 9 hengen käännöstiimi (3 ruotsin kääntäjää, 6 englannin kääntäjää) Vallilassa, Helsingissä. Käännämme tiedotteita, esitteitä, sopimuksia, Internet- ja intranet-tekstejä, asiakaskirjeitä, esitysmateriaalia jne.

Haemme henkilöä, joka pystyy kääntämään rahoitusalan tekstejä suomesta ruotsiksi, työskentelemään paineen alaisena ja noudattamaan tiukkoja aikatauluja. Positiivinen ja utelias luonne ovat tehtävässä hyödyllisiä.

Nordeassa on kesätyöpaikkojen haku käynnissä. Hakulomakkeen voit täyttää osoitteessa https://www.nordea.com/fi/ura/avoimet-tehtavat/jobdetails.html?jobid=204075-Kes-ty-ntekij-it--Nordeaan.

On toivottavaa, että hakijat ilmoittautuisivat sähköpostitse osoitteeseen pirjo.syvanen@nordea.com, jotta löydämme runsaasta hakijajoukosta juuri tästä paikasta kiinnostuneet henkilöt.

Toimi nopeasti! Haku päättyy 19.2..


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä