rss Uutisia ja tiedotteita

29.9.2017 11.25

Opiskelija - tee meille uusi haalarimerkki!

KAJ ry julistaa kisan uudesta opiskelijoiden haalarimerkistä alkaneeksi! Oletko se kenties juuri sinä, jonka taiteellinen hengentuotos koristaa ensi vuonna jokaisen kieltenlukijan haalareita?

Näin osallistut kilpailuun:

1) Voit suunnitella merkin joko yksin, yhdessä kaverisi kanssa tai isommassa tiimissä. Myös ainejärjestöt voivat osallistua!

2) Toteutustapa on vapaa. Merkin on kuitenkin sisällettävä seuraava slogan:

KAJ – myötä- ja vastamäessä

3) Värit: käytä merkissä joko kaikkia tai vain joitain KAJ:n logossa olevista väreistä (huom! Merkin ei tarvitse sisältää KAJ:n logoa sen virallisessa muodossa):

KAJ logo


4) Tekninen toteutus: voit lähettää meille merkkiehdotuksesi joko käsin piirrettynä (valokuva riittää) tai tietokoneella tehtynä. Lähetä kuva sähköpostin liitteenä joko JPG- tai PDF-muodossa. Muista, että merkin idea on tärkein, ei luonnoksen laatu!

5) Aikaa sinulla on 1.11.2017 asti. Toimita siis ehdotuksesi meille tähän päivämäärään mennessä osoitteeseen toimisto@kaj.fi. Kirjoita aihekenttään ”Haalarimerkkikisa”.

6) Mitä tästä saat? Suurin palkinto on tietenkin kaikki se glooria ja kunnia, jota uuden merkkimme suunnittelusta sinulle tai tiimillesi lankeaa! Tämän lisäksi jaamme voittajalle 100€:n S-ryhmän lahjakortin sekä kaksi Fazerin sininen -suklaalevyä!

Pistä siis parastasi ja laita taiteelliset hihasi heilumaan – me KAJ:ssa odotamme innolla hengentuotoksianne!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä