Osallistu toimintaan

Käännösalan asiantuntijat KAJ:ssa toimii eri ryhmiä joiden toimintaan olet tervetullut mukaan. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, voit olla yhteydessä järjestön toiminnanjohtajaan toimisto@kaj.fi tai puh. 050 576 2553.

Kaikissa toimintaryhmissä voit itse määritellä oman aktiivisuutesi tason: voit osallistua toimintaan ideoimalla mutta voit myös osallistua käytännön toteutukseen.

Kajawa-lehden toimituskunta

Jos olet sujuva, hyvä kirjoittaja, olet tervetullut toimituskunnan jäseneksi tai lehden avustajaksi. Toimituskuntalaisten tehtäviin kuuluu ideoida lehden sisältöä, kirjoittaa juttuja ja oikolukea tekstejä. Julkaistusta jutusta saat pienen kirjoituspalkkion.

Ammatillisen edunvalvonnan työryhmät

Kokoamme työryhmiä eri aiheiden ympärille. Työryhmät eivät ole pysyviä, vaan ne kootaan tarpeen mukaan. Työryhmien jäsenet tuovat kulloinkin käsillä olevaan asiaan näkemyksen ja kokemuksen työelämän arjesta ja tuovat esiin asioita, joihin järjestömme edunvalvonnassa pitäisi puuttua.

Koulutuspoliittinen työryhmä

Työryhmä seuraa käännös- ja tulkkausalalle valmistavaa koulutusta ja valmistelee KAJ:n hallitukselle koulutuskysymyksiin liittyvät kannanotot ja lausunnot. Työryhmä valmisteli järjestölle koulutuspoliittiset vaikuttamistavoitteet.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä