rss Uutisia ja tiedotteita

16.4.2018

Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n jäsenen rinnakkaisjäsenyys Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:ssä

Suomen Viittomakielen Tulkit ry ja Käännösalan asiantuntijat KAJ ry yhdistyvät 1.1.2019. Uusi yhdistys rakennetaan KAJ:n olemassa olevan organisaation päälle niin, että yhteinen yhdistys saa uuden nimen, uudet säännöt ja toimintakulttuurin, jossa on sekä SVT:n että KAJ:n perinteitä. Yhdistykset ovat sopineet, että valmisteluvaiheessa kummankin yhdistyksen jäsenet pääsevät osallistumaan uuden yhdistyksen rakentamiseen. Siksi Suomen Viittomakielen tulkit ry:n jäsenille on avattu mahdollisuus liittyä myös Käännösalan asiantuntijat KAJ:n jäseniksi 1.4. alkaen.

Uudesta nimestä ja sääntömuutoksista päätetään yleiskokouksessa 30.5.2018. Jotta SVT:n jäsen voi osallistua tähän kokoukseen äänivaltaisena, hänen kannattaa liittyä rinnakkaisjäseneksi Käännösalan asiantuntijat KAJ:hin.

Rinnakkaisjäseneksi liitytään tällä lomakkeella.

Rinnakkaisjäsenyys tarkoittaa sitä, että vaikka SVT:n jäsen liittyy KAJ:n jäseneksi, hän on edelleen myös Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n jäsen. Rinnakkaisjäsenyys on voimassa vuoden 2018 loppuun asti, jolloin rinnakkaisjäsen siirtyy ilman eri ilmoitusta uudennimisen yhdistyksen jäseneksi.

Vuoden 2018 loppuun asti viittomakielen tulkkien ensisijainen ammattijärjestö on edelleen SVT, ja viittomakielen tulkit saavat järjestön kautta jäsenedut ja palvelut. SVT on myös vuoden 2018 loppuun asti viittomakielen tulkkien edunvalvoja. Rinnakkaisjäsen voi kuitenkin käyttää myös KAJ:n palveluja ja osallistua muiden KAJ:n jäsenten kanssa KAJ:n päätöksentekoon.

Vuoden 2018 jäsenmaksut SVT:n jäsen maksaa normaalisti Suomen Viittomakielen Tulkit ry:lle. KAJ:n jäsenmaksusta SVT:n jäsen on vapautettu määräajaksi. Myös työttömyyskassan jäsenyys säilyy ennallaan.

Nyt rinnakkaisjäseneksi liittyvän jäsenyys on voimassa 1.1.2019 alkaen myös uudennimisessä yhdistyksessä, eikä myöhempää liittymistä/siirtymistä SVT:stä tarvita.

Lähetämme vahvistuksen jäseneksi hyväksymisestä myöhemmin liittyjän sähköpostiin.

Lisätiedot jäseneksi liittymisestä ja yhdistymishankkeesta:

Käännösalan asiantuntijat KAJ
Hanna Gorschelnik
toiminnanjohtaja
hanna.gorschelnik@kaj.fi
050 576 2553
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä