Akavan Erityisalat: Työhyvinvointikortti

11.10.2018 8.30-16.00

Perustiedot
Tapahtumapaikka
-, Tampere
Kuvaus

Koulutuksen tavoitteena on käynnistää kehittämisprosesseja työpaikalla ja lisätä yhteistyötä.  Koulutus vahvistaa yhteistä käsitystä työhyvinvoinnista sekä jäsentää rooleja ja vastuita. Työpaikan voimavaroja ja kehittämiskohteita arvioidaan ennakkotehtävässä. Päivän aineistot, keskustelut ja ryhmätehtävät auttavat kehittämiskohteiden työstämistä koulutuksen jälkeen. Päivän päätteeksi kertaat oppimaasi tentin avulla. Koulutuksen ja tentin suoritettuasi saat haltuusi Työhyvinvointikortin.

Koulutus voi tarjota uusia ideoita myös käynnissä olevaan kehittämiseen. Työhyvinvoinnin kehittäminen hyödyttää työpaikkaa parhaiten, kun työhyvinvoinnin kehittäminen on osa työpaikan kokonaiskehittämistä. Koulusta ei ole tarkoitettu työpaikan akuutteihin kriisitilanteisiin.

Akavan Erityisalat järjestää Työhyvinvointikortti® -koulutuksen yhteistyössä Työturvallisuuskeskuksen kanssa. Koulutus on tarkoitettu niin esimiehille, työsuojelun yhteistoimintahenkilöstölle kuin kaikille muillekin työpaikan työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 25.9. mennessä. Ilmoittautuminen ja lisätiedot Akavan Erityisalojen verkkosivuilla.
Työhyvinvointikortti -koulutus myös 1.11. Helsingissä.
Tallenna kalenteritiedosto

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä