Muutostyöpaja: KAJ:sta Kieliasiantuntijoihin

11.12.2018 17.00-19.30

Perustiedot
Tapahtumapaikka
Käännösalan asiantuntijat KAJ, Helsinki
Lisätietoja
toimisto@kaj.fi
Kuvaus

Tule mukaan suunnittelemaan tulevaa!

Käännösalan asiantuntijat KAJ ry ja Suomen Viittomakielen Tulkit ry yhdistyvät tämän vuoden lopussa Kieliasiantuntijat ry:ksi. Yhdistyminen tuo mukanaan suuria muutoksia ja molempien yhdistysten jäsenten muutosten ytimessä. Työpajassa pohdimme yhdessä, millaisia ajatuksia ja tuntemuksia muutos tuo tullessaan.

Ennen kuin uusi ehompi yhdistys voi aloittaa toimintansa ja toivottaa uudet jäsenet lämpimästi tervetulleiksi, tarvitaan paljon valmistautumista. Toiminta, ajatukset, ymmärrys ja tieto on sovitettava uuteen tilanteeseen. Miten tämä saadaan aikaan? Miten joka ikinen jäsen kokisi olonsa tervetulleeksi ja kotoisaksi uudessa yhdistyksessä?

Näitä asioita voidaan käsitellä tehokkaasti muutosjohtamisen keinoin. Muutoksen helpottamiseksi ja yhteisöllisyyden luomiseksi järjestetään työpaja. Haluaisitko osallistua? Työpaja on KAJ:n ja SVT:n jäsenille yhteinen.

Tule juttelemaan yhdistymisen herättämistä ajatuksista ja tuntemuksista sekä miettimään yhdessä muiden kanssa, mitä tämä muutos oikeastaan tarkoittaa.

Työpaja on kolmas tänä vuonna järjestetty ja tällä kertaa paneudumme viestinnän kysymyksiin.

Tallenna kalenteritiedosto

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä