Uutisarkisto

20.12.2016 Oletko tekemässä gradua tai opinnäytetyötä monikielisen viestinnän aihepiiristä?

KAJ myöntää 500 euron stipendin kahdelle yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa opiskelevalle ja lopputyötään tekevälle jäsenellemme.

Lue lisää

 

30.11.2016 KAJ:lle uusi hallitus

Käännösalan asiantuntijat KAJ:n sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin uusia hallituksen jäseniä erovuoroisten tilalle.

Lue lisää

 

2.11.2016 Vastaa KAJ:n kyselyyn ammattinimikkeistä

Haluamme selvittää jäseniemme ammattinimikkeitä ja työssä tarvittavia taitoja.

Lue lisää

 

11.10.2016 Akavan Pohjola-stipendin haku jatkuu 18.10. asti

Akava jakaa vuosittain yhteistyössä OP-Vakuutuksen kanssa yhtiön rahoittaman Pohjola-stipendin, joka on tarkoitettu akavalaisten tutkimustueksi. Pohjola-stipendi myönnetään sellaiseen tutkimukseen tai tutkimusprojektiin, joka hyödyttää Akavaa tai sen jäsenjärjestöjä tai joka liittyy yleisesti työmarkkinatoimintaan tai muuhun edunvalvontaan.

Lue lisää

 

22.9.2016 Akava uudistaa toimintaansa ja tehostaa jäsentensä jäsenmaksujen käyttöä

Akava uudistaa toimintaansa ja kohdentaa jäsentensä jäsenmaksujen käyttöä nykyistä tuloksellisemmaksi. Akavan hallitus on kuluvan strategiakauden alussa päättänyt arvioida Akavan toimintaa ja siihen liittyviä rakenteita, ja Akava on toteuttanut tätä hallituksen antamaa tehtävää.

Lue lisää

 

21.9.2016 Akavan Erityisalat paheksuu "järjestösodan" lietsomista

Kohu vie huomion pois ammattiliittojen tärkeästä työstä jäsenten työelämän parantamiseksi.

Lue lisää

 

9.9.2016 Taina Ukkola nimitettiin KAJ:n vs. toiminnanjohtajaksi

FM Taina Ukkola on nimitetty Käännösalan asiantuntijat KAJ ry:n toiminnanjohtajan sijaiseksi. Nykyinen toiminnanjohtaja Hanna Gorschelnik jää perhevapaalle lokakuun puolivälissä.

Lue lisää

 

31.8.2016 Akavan Erityisalat: Työttömälle kannustusta, koulutuksen lisäleikkaukset peruttava

Valtionvarainministeriön budjettiesitys tarjoaa niukkuutta Akavan Erityisalojen monille jäsenryhmille. Karkein budjettiriihessä korjattava asia on korkeakouluihin kohdistuva lisäleikkaus, jolla rikotaan kilpailukykysopimusta. Työllisyyttä edistävien toimien on oltava työtöntä työnhakijaa kannustavia, painottaa Akavan Erityisalat budjettiriihikannanotossaan.

Lue lisää

 

24.8.2016 Akavan Erityisalat: Työttömän yliopisto-opinnot sallittava

Akavan Erityisalat kannattaa Akavan esitystä työttömän yliopisto-opiskelun helpottamisesta. Työttömän tulee saada opiskella yliopistossa työttömyysturvaa menettämättä, mikäli hänellä on samaan aikaan valmius työnhakuun ja työn vastanottamiseen.

Lue lisää

 

12.7.2016 Ilmoittautuminen Auktorisoidun kääntäjän tutkintoon elokuussa

Auktorisoidun kääntäjän tutkinto järjestetään lauantaina 12.11.2016. Ilmoittautuminen tutkintoon alkaa 1.8. Opetushallituksen verkkosivuilla ja päättyy 31.8.2016 klo 16.15.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä