Uutisarkisto

24.11.2014

Anita Tuohino KAJ:n kunniapuheenjohtajaksi

KAJ:n pitkäaikainen puheenjohtaja, DKK Anita Tuohino kutsuttiin järjestön historian ensimmäiseksi kunniapuheenjohtajaksi syyskokouksessa lauantaina 22.11. Syyskokouksessa valittiin myös hallituksen jäseniä kaudelle 2015–2016.

Anita Tuohino kutsuttiin kunniapuheenjohtajaksi tunnustuksena tekemästään työstä käännös- ja tulkkausalan, työelämän ja Käännösalan asiantuntijat KAJ:n hyväksi. Tuohino aloitti hallitustaipaleensa silloisessa Kääntäjien ammattijärjestössä jo 1980-luvun puolivälissä. Järjestön puheenjohtajana hän on toiminut kahteen otteeseen, yhteensä 16 vuoden ajan, ja päätti viimeisen kautensa vuonna 2012. Tuohino on edustanut KAJ:ta Akavan Erityisalojen lukuisissa luottamustehtävissä ja jatkaa yhä Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon hallituksessa.

kunniapuheenjohtaja Timo Kuismin web
Anita Tuohino. Kuva Timo Kuismin.

Hallitukseen uusia jäseniä

Hallitukseen valittiin neljä uutta jäsentä erovuoroisten tilalle. Hallituksen jäseniä kaudella 2015–2016 ovat Suvi Seikkula, Juho Kajava, Liisa Nemitz ja Sini-Tuulia Lehtinen. Hallituksen varajäseniksi vuodelle 2015 valittiin Riitta Salminen ja Agneta Åfeldt.

Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa kautensa eli vuoden 2015 loppuun Hanna Boman. Lisäksi hallituksessa jatkavat vielä ensi vuoden Liisa Vahtera, Vanessa Sjögren, Antti Kalliomäki ja Auli Remes.

Hallitus järjestäytyy tammikuussa 2015, jolloin valitaan hallituksen varapuheenjohtaja.

Hallitus 2014 Timo Kuismin web
KAJ:n hallitus vuonna 2015: vasemmalta oikealle Liisa Nemitz, Liisa Vahtera, Juho Kajava, Auli Remes, Antti Kangasmäki, Suvi Seikkula (takana), Vanessa Sjögren, Agneta Åfeldt, Hanna Boman (edessä). Kuvasta puuttuvat Sini-Tuulia Lehtinen ja Riitta Salminen. Kuva Timo Kuismin.

Jäsenmaksu pysyy ennallaan

Syyskokous päätti, että jäsenmaksu pysyy ennallaan. Vuoden 2015 palkansaajien jäsenmaksu on 1 % päätoimen ennakonpidätyksen alaisesta tulosta. Jäsenmaksu kattaa KAJ:n, Akavan Erityisalojen ja työttömyyskassa ERKO:n palvelut. Ammatinharjoittajien vuosijäsenmaksu 200 euroa.

malja 35 vuotiaalle syyskokous 2014 kuvaaja Timo Kuismin
Syyskokouksen aluksi nostettiin malja 35-vuotiaalle järjestölle. Kuva Timo Kuismin.
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä