Liity jäseneksi!

Käännösalan asiantuntijat KAJ on kieliasiantuntijoiden ja monikielisen viestinnän asiantuntijoiden oma ammattijärjestö. 

Jäseneksi voivat liittyä niin palkansaajat kuin ammatinharjoittajat ja freelancerit. Myös kieliasiantuntijaksi opiskelevan kannattaa liittyä jäseneksemme.

Jäseneksi pääset täyttämällä liittymislomakkeen.

Jäsenmaksumme

Suosittele jäsenyyttä
Kun siirryt toisesta ammattiliitosta KAJ:n jäseneksi

1.    Täytä jäsenhakemus

2.    Ilmoita hakemuksessa, että haluat jäsenyytesi alkavan heti seuraavan kuukauden alusta. Silloin jäsenmaksujen laskeminen on helpompaa.  Jos et merkitse erityistä jäsenyyden alkamispäivää hakemukseesi, jäsenyytesi alkaa siitä päivästä, jolloin hakemuksesi saapuu meille.

3.   Saat vahvistuksen liittymisestä parin viikon sisällä. Kun olet saanut Akavan Erityisaloista kirjallisen vahvistuksen liittymisestäsi, lähetä eroilmoitus kirjallisesti edelliseen liittoosi ja eroa samasta päivästä lukien kun jäsenyytesi KAJ:ssa on alkanut.

4.    Eroa vanhasta ja liity uuteen ammattiliittoosi kuukauden sisällä, jotta työttömyyskassan jäsenyytesi säilyy katkeamattomana ja jo kerryttämäsi työssäoloehto siirtyy mukanasi. Maksa jäsenmaksusi edelliseen ammattijärjestöösi sen edellyttämällä tavalla, jotta työttömyyskassan jäsenyys säilyy katkeamattomana.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä