Vakuutukset

Jäsenetunasi saat vakuutusyhtiö Turvan vapaa-ajan tapaturma- ja matkustajavakuutukset ja If Vahinkovakuutusyhtiön vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen. Vakuutusnumero on painettu jäsenkorttiisi.

Huomaathan, että matkavakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta.

Matkustajavakuutus

Vakuutettuina ovat Käännösalan asiantuntijat KAJ:n alle 68-vuotiaat jäsenet, opiskelijajäsenet, eläkeläisjäsenet. Myös vakuutetun mukana matkustavat  alle 20-vuotiaat omat lapset sekä vakuutetun kanssa samassa taloudessa asuvat alle 20-vuotiaat lapset ovat vakuuutettuina.

Vakuutusturva on sidottu ammattijärjestön jäsenyyteen. Jos eroat tai sinut erotetaan järjestöstä, vakuutusturva päättyy välittömästi. Kun täytät 68 vuotta, vakuutusturva on voimassa kuluvan vuoden loppuun.

Vakuutus on voimassa Suomesta ulkomaille tehtävillä vapaa-ajanmatkoilla sekä vapaa-ajalla tehtävillä kotimaan matkoilla, jotka ulottuvat vähintään 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun asunnosta, työpaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Vakuutus on voimassa yhtäjaksoisesti enintään 45 vuorokautta matkan alkamisesta.

Vakuutukseen ei sisälly matkatavaravakuutusta.

Lue lisää vakuutuksesta ja sen ehdoista:
Vapaa-ajan matkustajavakuutus

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

Vakuutettuina ovat Käännösalan asiantuntijat KAJ:n alle 68-vuotiaat jäsenet, opiskelijajäsenet, eläkeläisjäsenet.

Kun täytät 68 vuotta, vakuutusturva on voimassa kuluvan vuoden loppuun.

Tapaturman hoitokulut 2 853 euroa, ei omavastuuta, pysyvän haitan korvaus 11 922 euroa.

Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa, mutta ei ole voimassa kilpaurheilussa tai sen harjoittelussa eikä ehdoissa erikseen poisrajatuissa urheilulajeissa tai harrastuksissa.

Lue lisää vakuutuksesta ja sen ehdoista:
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
 

Vastuu- ja oikeusturvavakuutus

Olemme vakuuttaneet jäsenemme ammatissa aiheutuvien vahinkojen varalta.
Turvanasi on ammattihenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus, jos
•    työskentelet toisen palveluksessa.
•    toimit itsenäisenä ammatinharjoittajana ja omistat yrityksesi yksin, eikä palveluksessasi ole työntekijöitä.
•    olet työharjoittelussa.

Vakuutus pätee asioissa, jotka koskevat omaa työ- tai virkasuhdettasi tai ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa. Opiskelijajäsenenä olet vakuutettu opiskeluun tai työharjoitteluun liittyvissä asioissa.

Korvauksen saaminen edellyttää, että olet ollut jäsenenämme vahinkotapahtuman sattuessa vähintään kymmenen kuukautta ja että olet maksanut jäsenmaksusi. Jos olet ehtinyt olla jäsenenämme alle kaksi vuotta, myös riidan tai syytteen perusteen on pitänyt syntyä jäsenyytesi aikana.

Lue lisää vakuutuksista ja niiden ehdoista.
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä