Olemme siirtyneet uudelle verkkosivustolle

Käännösalan asiantuntijat KAJ yhdistyi vuoden alussa Suomen Viittomakielen Tulkit ry:n kanssa. Olemme nyt Kieliasiantuntijat ry. Näitä sivuja ei enää päivitetä vaan löydät meidät jatkossa osoitteesta www.kieliasiantuntijat.fi

www.kieliasiantuntijat.fi

Palkkaneuvonta

Kun mietit palkkatoivetta tai tarvitset tietoa valmistautuessasi palkkakeskusteluun, saat meiltä tilastoihin ja tutkimuksiimme perustuvaa neuvontaa.

Akavan Erityisalojen koulutus- ja työvoimapoliittinen asiamies Minna Nieminen antaa tilastoihin perustuvaa neuvontaa. Voit olla häneen yhteydessä sähköpostitse minna.nieminen@akavanerityisalat.fi tai jättää sähköisen yhteydenottopyynnön.

Työehtosopimuksiin ja palkan määräytymiseen liittyvää palkkaneuvontaa antavat oman työnantajasektorisi asiamiehet ja lakimiehet.

Palkkiot

Käännöstyön ja tulkkaustoimeksiannon hinnoitteluun vaikuttavat monet tekijät. Kilpailulainsäädännön mukaisesti jokainen kääntäjä ja tulkki määrittelee itse palkkionsa. Kun olet jäsenemme, saat neuvontaa hinnoitteluperusteista. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse toimisto@kaj.fi.

Kaikista toimeksiannoista ja niiden veloitusperusteista on hyvä sopia etukäteen kirjallisesti.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä