Työttömyysturva

Palkansaajajäsenemme voi kuulua Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkoon. Kun olet ollut työttömyyskassan jäsenenä ja työsuhteisessa työssä vähintään puoli vuotta, työttömyyskassa voi maksaa työttömyytesi aikana ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Työttömyyskassan jäsenmaksu sisältyy jäsenmaksuumme. Lue lisää ansiosidonnaisen päivärahan edellytyksenä olevista jäsenyys- ja työssäoloehdosta.

Muistathan, että Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erkon maksamista etuuksista (mm. ansiosidonnaisesta päivärahasta, vuorottelukorvauksesta ja koulutustuesta) maksetaan myös ammattijärjestösi jäsenmaksu.

Jos olet yrittäjä- ja ammatinharjoittajajäsenemme, sinun täytyy itse liittyä Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassaan (AYT) tai Suomen yrittäjien työttömyyskassaan (SYT) vakuuttaaksesi itsesi työttömyyden varalta.


Lue lisää!

12.10.2018 Neljä myyttiä työelämästä

Kaksipäiväisessä oppimistapahtumassa Dare to Learnissä oppimisesta eri tavoin kiinnostuneet kuuntelivat teemaan liittyviä puheenvuoroja, haastatteluja ja paneelikeskusteluja, oppivat työpajoissa, sovelluksia ja menetelmiä kokeilemalla ja keskustelemalla toisten oppijoiden kanssa. Yhdessä paneelikeskusteluista pohdittiin työelämää liittyviä myyttejä. Tapahtuma järjestettiin syyskuussa.

Lue lisää

 

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä