Ura- ja työnakupalvelu

Kun mietit uutta urakäännettä tai etsit uutta työpaikkaa, olemme apunasi.

Tarjoamme tukea urasuunnitteluun, työnhakuun ja omassa työssä kehittymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Saat tietoa työnhakukäytännöistä ja vinkkejä hakemuksen ja ansioluettelon laadintaan sekä neuvoja työhaastatteluun.

Urasuunnittelussa kartoitat vahvuutesi ja tavoitteesi tai saat apua työhyvinvoinnin parantamiseen ja työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Omassa työssäsi kehittymisessä saatat tarvita apua osaamisesi tunnistamiseen, kehityskeskusteluun tai palkkaneuvotteluun. Saatat myös kaivata tukea työtehtävän vaihtamista pohtiessasi.

Ura- ja työnhakupalvelu on jäsenillemme maksuton, puhelimitse toteutettava palvelu. Näin sillä missä sinä itse olet, ei ole merkitystä. Palvelussa valitaan sinulle sopivat työkalut ja niiden avulla jäsennät ja kiteytät taitojasi ja mielenkiinnonkohteitasi ja punnitset eri vaihtoehtoja. Keskustelusi valmentajan kanssa ovat luottamuksellisia.

Kun varaat ajan valmentajalle, tarvitset jäsennumerosi. Sen näet jäsenkortistasi. Jos olet kadottanut korttisi, ota yhteyttä Akavan Erityisalojen jäsenpalveluun: jasenpalvelut@akavanerityisalat.fi tai puhelimitse 0800 135 370.

Varaa aika henkilökohtaiseen neuvontaan Akavan Erityisalojen verkkosivujen kautta.

Monster

Työnhakupalveluun on koottu valikoidusti tehtäviä, joista sinun on entistä helpompaa etsiä itsellesi oman alan työpaikkoja. Kansainvälisen yhteistyöverkoston kautta voit hakea töitä viideltä mantereelta. Työnhakua helpottamaan voit perustaa oman vahtipalvelun.

Palveluun


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä